Workshops

Workshops

 

Fimokralen basis

In deze workshop komen de eerste technieken aan de orde, zoals gevoel krijgen met het materiaal en eenvoudige kralen maken. Er worden 5 kralen of een hanger met mooie patronen gemaakt, in de kleuren die je zelf wenst. De kralen worden thuis afgebakken in de oven. De gemaakte kleirol wordt mee naar huis genomen zodat er nog meer kralen gemaakt kunnen worden.

 

Minimum aantal personen     4

Maximum aantal personen    6

Duur workshop                      3 uren

Soort workshop                     Creatief

Kosten per persoon               € 24,95 p/p

Inclusief                                  Materialen, koffie/thee, hapje en een drankje

 

Fimokralen gevorderden

In deze vervolg- of gevorderden workshop gaan we kennis maken met verschillende technieken. Hierbij wordt onder andere gewerkt met een kleipers. Je maakt mooie kralen in de kleuren die je graag wilt. Thuis bak je de eigen kralen af, in de oven.

 

Minimum aantal personen    4

Maximum aantal personen   6

Duur workshop                     3 uren

Soort workshop                    Creatief

Kosten per persoon              € 24,95 p/p  

Inclusief                                Materialen, koffie/thee, hapje en een drankje.

  

Fimo kralen maken voor kinderen tot en met 14 jaar 

In deze workshop komen de eerste technieken aan de orde, zoals gevoel krijgen met het materiaal en eenvoudige kralen maken.

Er worden 5 kralen of een hanger met mooie patronen gemaakt, in de kleuren die je zelf wenst. De kralen worden thuis afgebakken in de oven. De gemaakte kleirol mag mee naar huis genomen worden om nog meer kralen te kunnen maken.

 

Minimum aantal kinderen    4

Maximum aantal kinderen   6

Duur workshop                    3 uren

Soort workshop                   Creatief

Kosten per kind                   € 16,95 p/k                                                   Inclusief                               Materialen, limonade, chips.

  

Papierpulp basis

Tijdens de workshop leer je hoe papierpulp gemaakt wordt en hoe papierpulp verwerkt wordt. Het object wordt voorzien van een laag geprepareerde papierpulp. Het object moet 1 week drogen, daarna kan het object opgehaald worden.

 

Minimum aantal personen    4

Maximum aantal personen   8

Duur workshop                     3 uren

Soort workshop                    Creatief

Kosten per persoon              € 24,95 p/p                                           Inclusief                                Materialen, koffie/thee, hapje en drankje                                                            

 

Papierpulp vervolg

Is het vervolg op papierpulp basis. Het gedroogde object wordt geverfd en voorzien van diverse laklagen.

 

Minimum aantal personen    4

Maximum aantal personen   8

Duur workshop                     3 uren

Soort workshop                    Creatief

Kosten per persoon             € 24,95 p/p                                                                      Inclusief                               Materialen, koffie/thee, hapje en drankje.

 

Sieraden maken voor volwassenen

Je komt met een aantal personen naar CDSieraden. Je wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna leert je de basistechnieken van het sieraden maken. Vervolgens maakt je een keuze uit de materialen. Wij helpen je met het ontwerp. De sieraden worden aan je eigen stijl aangepast. Vervolgens ga je aan de slag.                                                                           

Minimum aantal personen    4 

Maximum aantal personen   8

Duur workshop                     3 uren

Soort workshop                    Creatief

Kosten per persoon              € 27,50 p/p                                                                           Inclusief                                Materialen, koffie/thee, hapje en drankje.

 

Sieraden maken voor kinderen tot en met 14 jaar

Je komt met een aantal kinderen naar CDSieraden. Je wordt ontvangen met limonade en iets lekkers. Daarna leer je de basistechnieken van het sieraden maken. Vervolgens maakt je een keuze uit de materialen. Wij helpen je met het ontwerp. De sieraden worden aan je eigen stijl aangepast. Vervolgens ga je aan de slag.

Minimum aantal kinderen    4

Maximum aantal kinderen   6

Duur workshop                    3 uren

Soort workshop                   Creatief

Kosten per kind                   € 16,95 p/k                                                                  Inclusief                               Materialen, limonade, chips.

 

Sieradenparty

Je komt met een aantal personen naar CDSieraden. Je wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Je kunt geheel vrijblijvend kennis maken met de sieraden van CDSieraden. Alle sieraden kunnen worden gepast. De sieraden kunnen ook naar je stijl aangepast worden. Natuurlijk kunnen wij ook een sieraad voor je op maat maken. Wij verzorgen ook de afterparty in de vorm van een lekker drankje en een hapje. Indien gewenst kan CDSieraden de sieradenparty ook bij je thuis verzorgen.

Minimum aantal personen    6

Maximum aantal personen   n.v.t.

Duur workshop                     3 uren

Soort workshop                    Creatief

Kosten per persoon              €  p/p                                                                       Inclusief                                Materialen, koffie/thee, hapje en drankje.